Tidsbestilling

Tidsbestilling

Vi giver dig en tid til undersøgelse, når vi har modtaget en elektronisk henvisning fra din praktiserende læge. Er henvisningen ældre end 6 måneder, skal den fornyes. Du skal kontakte den praktiserende læge for en ny henvisning til os.

Du kan bestille tid på telefonnummer 38345634 mellem kl. 9-12 mandage, tirsdage og fredag, samt torsdag mellem kl. 12-15.

Har du spørgsmål vedr. din igangværende behandling, har du mulighed for at skrive til os via ”Lægevejen” www.laegevejen.dk På den måde sikrer vi, at alle personfølsomme data håndteres sikkert og korrekt.

Mail besvares ikke i weekender, ferier og helligdage. Du er også velkommen til at ringe i vores telefontid.

Klinikken har åbent

Mandag tirsdag og fredag kl. 7.30-15, torsdag kl. 9.30-17, onsdag lukket.

Tag plads i venteværelset efter du har scannet dig ind, du behøver ikke melde dig hos sekretæren.

Du er velkommen til at nyde en kop kaffe.

Afbud

Du vil ca. 24 timer inden den aftalte tid modtage en SMS. Har du tid mandag får du en SMS fredag. Hvis du bliver forhindret i at møde, bedes du melde afbud. For at undgå at sidde i telefonkø, har du mulighed for at indtale en afbudsbesked udenfor vores telefontid. Husk at oplyse dit cpr.nr og dato for din tid.

Der er andre patienter, som meget gerne vil have din tid, så venligst giv os besked så snart som muligt. Ved udeblivelse uden afbud ser vi os desværre nødsaget til at opkræve et gebyr på 300 kr.

Ventetider

For ikke akut sygdom og spiraloplægning har vi i øjeblikket op til 4 måneders ventetid. Ved nogle sygdomme, f.eks. celleforandringer og ønske om medicinsk abort etc., er der kortere ventetid.

Akuttider gives kun via din læge, dog med undtagelse af ønske om abort.