For praktiserende læger

Vi takker for samarbejdet.

Skriv venligst på
[email protected] for akuttider. Vi bestræber os på at besvare din mail eller ringe dig op indenfor to timer.

Hvis du har mistanke om cancer, tilbyder vi hurtig tid i henhold til cancerpakkeforløb. Ved blødning i tidlig graviditet, kan din patient få en tid fra dag til dag. Kvinder der ønsker abort kan typisk ses inden for to hverdage.

Udvidede behandlingstilbud

Udover gynækologiske behandlinger som forventes i en gynækologisk klinik, har vi subspecialiseret os i fertilitet og tilbyder inseminationsbehandling.

Derudover har vi sat klinikken op til at kunne udføre minihysteroskopi, og valgt en kikkert med en diameter på 2,9 mm. Det er derfor en yderst skånsom procedure og et godt værktøj til supplement i diagnostikken for patienter: i fertilitetsudredning, ved postmenopausal blødning, blødningsforstyrrelser og ved mistanke om fejlplaceret spiral, som ikke erkendes ved ultralyd.

Akupunkturbehandling har vi indført som et tilbud, mod selvbetaling for de patienter der måtte være motiverede for det. Dog kun til udvalgte gynækologiske tilstande (se Akupunktur) og kun efter grundig undersøgelse og vejledning om den af Dansk Selskab for Obstetrik og Gynækologi anbefalede behandling, for den tilstand patienten i første omgang er henvist for (www.dsog.dk).