Om os

Om os

Velkommen

Frederiksberg Gynækologi er en speciallægeklinik med tanke på, at man som ventende patient kan sidde afslappet i eget gode selskab i trygge og behagelige rammer.

Ankomststanderen gør det muligt for dig bare at sætte dig roligt til rette, uden at behøve at henvende dig til sekretæren. Tag en kop kaffe og en pause.

Vores Sekretærer

Marie, Mette, Elisabeth, Amalie og Emilie

Der findes en gruppe blandt de lægestuderende på Panum som interesserer sig særligt for vores fag. Herfra er der håndplukket fem gæve og imødekommende unge kvinder der er over halvvejs igennem deres studietid og som i dagligdagen er klinikkens praktiske rygrad. Det er enten Marie, Signe, Mette, Cecilie eller Elisabeth, som du vil møde i telefonen når du ringer og er der, mod forventning, spørgsmål du ikke fik afklaret i telefonen, er der mulighed for at henvende sig ved skranken til en af dem. Udover at klare jobbet som sekretærer, så er de medicinstuderende vant til at håndtere patienter ude på de hospitaler hvor de har deres kliniske ophold. Det nyder vi godt af her på klinikken til blodprøvetagning og til at assistere Camilla, hvis der er brug for en ekstra hånd under din behandling.

Vores Gynækolog

Camilla Flarup Gosvig

Født 1974

Camilla er gynækolog. Dvs., at hun er speciallæge indenfor kvindesygdomme, graviditet og fødselshjælp. Camilla har særlig interesse for de almene gynækologiske tilstande som kendetegner vores patienter i klinikken. Det er en livsmission at få opklaret de gynækologiske gener eller bekymringer for gynækologisk sygdom, som mange almindelige kvinder går med i dagligdagen. Det er en stor glæde for Camilla at opleve den forskellighed der er blandt patienterne, at kunne hjælpe individuelt, men samtidig stræbe efter højeste faglige standard.

Camilla var ansat en årrække på Kræftens Bekæmpelse, hvor hun forskede i hvor effektiv en keglesnitoperation for celleforandringer er til at udrydde HPV virus. Derudover er Camilla akupunktør efter længerevarende uddannelse i Shanghai for udenlandske læger. Camilla har over de sidste år været ansat som fertilitetslæge på VivaNeo Stork Fertilitetsklinik i København, og forud for det haft gynækologiske ansættelser på Glostrup, Herlev og Hillerød Hospitaler.

Vores Sygeplejerske

Kit Faldborg

Født 1960

Kit er sygeplejerske med snart 30 års gynækologisk erfaring og favner bredt i vores fag. Samtidig er hun kendt for at skabe en tryg ramme for sin patient, og der findes ikke den gynækologiske problemstilling du ikke kan tale med Kit om, og som hun ikke kan støtte dig i. Kit har gennem årene udvidet sine kompetencer indenfor gynækologien og tilegnet sig flere subspecialer. Hun har opnået status som ekspert indenfor fertilitetsbehandling, og særligt de sidste år er hun sideløbende gået i den sexologiske retning og uddannet sig som Sexologisk rådgiver under Dansk Forening for Klinisk Sexologi.